De Beste Merken Gezichtverzorging: Onze Top 10

Ben jij op zoek naar goede gezichtverzorgingsproducten? Maar weet je niet welke merken goed zijn? Lees dan gauw verder. In deze koopgids zetten we namelijk de 10 beste gezichtverzorgings merken van dit moment op een rijtje. Ook noemen we per merk een aantal van de meest populaire modellen. Na het lezen van deze koopgids kun jij bepalen welk merk het beste aan jouw voorkeuren voldoet!

De top 10 beste merken gezichtsverzorging

Hieronder hebben we de top 10 beste gezichtverzorgings merken van dit moment op een rijtje gezet. We hebben verschillende beoordelingen en reviews van relevante websites uitgebreid met elkaar vergeleken. Uiteindelijk zijn we bij deze top 10 beste gezichtverzorgingsmerken uitgekomen!

1.      Paula’s Choice

Het gezichtsverzorgingsmerk Paula’s Choice is een van de meest bekende gezichtsverzorgingsmerken van dit moment. Het merk is in 1995 opgericht in de Verenigde Staten en staat bekend om zijn kwalitatieve en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het is voor veel vrouwen een favoriete keuze voor het verzorgen van de huid en dat is niet voor niets. Paula’s Choice heeft veel verschillende soorten huidverzorgingsproducten, waaronder gezichtsreinigers, toners, exfolianten, dagcrèmes, nachtcrèmes en nog veel meer. Je kunt bij dit merk terecht voor een complete verzorging van je huid. De producten zijn werkzaam tegen puistjes, pigmentvlekken, beschermt tegen de zon, verbetert de gezondheid van de huid en nog veel meer. Omdat het assortiment zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product te vinden. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete Paula’s Choice producten.

Voordelen Paula’s Choice:

 • Kwalitatieve producten
 • Groot assortiment
 • Werkzaam tegen vele huidsproblemen

Nadelen Paula’s Choice:

 • Prijzig

Onze favoriete Paula’s Choice gezichtsverzorgingsproducten:

Omdat het assortiment aan gezichtsverzorgingsproducten van Paula’s Choice erg groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Deze exfoliant is ideaal voor mensen met een vette huid, voorkomt puistjes en verwijdert dode huidcellen. Ben jij op zoek naar een product dat pigmentvlekken verwijdert en voorkomt? Dan zou je voor de C15 Super Booster kunnen gaan. Deze booster zorgt ervoor dat pigmentvlekken vervaagt worden en dat je huid weer gaat stralen. Ideaal voor als je veel last hebt van pigmentvlekken. Als je veel met je huid in de zon gaat, zou je voor de Resist Anti-Aging Dagcrème SPF 50 kunnen gaan. Deze crème beschermt je huid tegen zonneschade en voorkomt puistjes. Je merkt het al, het assortiment van Paula’s Choice is erg groot en daarom zit er voor iedereen wel een geschikt product bij!

2.      Clinique

Ook het merk Clinique is al een lange tijd voor veel vrouwen het perfecte gezichtsverzorgingsmerk. Het merk is in het jaar 1968 in de Verenigde Staten opgericht en staat bekend als kwalitatief en hoogwaardige gezichtsverzorgingsmerk. Het assortiment aan gezichtsverzorgingsproducten van Clinique is erg groot en bestaat onder andere uit gezichtscrèmes, anti-aging gezichtsverzorging, dagcrèmes, nachtcrèmes, anti-acné crèmes en nog veel meer. Er zit voor ieder type huid wel een geschikt product bij. De producten van Clinique zijn allemaal 100% parfumvrij en getest op allergieën, wat wel zo veilig en gezond is. Omdat het assortiment aan gezichtverzorgingsproducten zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire gezichtsverzorgingsproducten van het merk.

Voordelen Clinique:

 • Kwalitatief en hoogwaardig
 • Groot assortiment
 • 100% parfumvrij en getest op allergieën

Nadelen Clinique:

 • Prijzig

Onze favoriete Clinique gezichtverzorgingsproducten:

Omdat Clinique een groot assortiment aan gezichtsverzorgingsproducten heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete gezichtverzorgingsproducten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Moisture SurgeMoisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator. Deze gezichtscrème zorgt ervoor dat je huid goed wordt gehydrateerd. Ideaal voor alledaags gebruik. Ben jij op zoek naar een beschermende anti-aging gezichtscrème? Dan zou je voor de Clinique Smart Smart SPF 15 kunnen gaan. Deze crème beschermt je huid tegen de zon en gaat huidveroudering tegen. Ben jij juist op zoek naar een gezichtsmasker? Ook dan kun je goed bij Clinique terecht. Je zou dan bijvoorbeeld voor de Moisture Surge Overnight Mask kunnen gaan. Dit masker kun je ‘s nachts gebruiken en het hydrateert je huid tot diep in de huidlagen. Je merkt het al, ook bij Clinique kun je goed terecht voor kwalitatieve gezichtverzorgingsproducten!

3.      Vichy

Ook Vichy is een populair merk voor als je op zoek bent naar gezichtverzorgingsproducten. Het merk bestaat al bijna een eeuw en is in 1931 opgericht in Frankrijk. Vichy heeft een groot assortiment aan verschillende huidverzorgingsproducten, waaronder balsems, boosters, dagcrèmes, nachtcrèmes, maskers, peelings, serums en nog veel meer. Met elk huidtype kun je goed bij dit merk terecht. Of je nou een product tegen puistjes of een product tegen een droge huid zoekt, bij Vichy vind je het allemaal. Ook kun je kiezen voor natuurlijke producten, producten vrij van sulfaten en parabenen en parfumvrije producten. Sommige producten zijn ook hypoallergeen, wat natuurlijk erg fijn is voor mensen met een gevoelige huid. De gezichtverzorgingsproducten van Vichy hebben verder een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding,. Omdat het assortiment van Vichy vrij groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Vichy:

 • Groot assortiment
 • Kwalitatief
 • Hypoallergene en natuurlijke keuzes
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Vichy:

 • Niet alle producten zijn hypoallergeen

Onze favoriete Vichy gezichtverzorgingsproducten:

Omdat Vichy een groot assortiment aan gezichtverzorgingsproducten heeft, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete Vichy gezichtverzorgingsproducten. Een van de meest populaire gezichtverzorgingsproducten van het merk is de Minéral 89 Dagelijkse Booster. Deze is geschikt voor dagelijks gebruik en hydrateert je huid. Ook is het product vrij van parfum, sulfaten en parabenen. Ben jij juist op zoek naar een dagcrème? Dan zou je voor de Neovadiol Verstevigende, Liftende Anti-Aging Dagcrème kunnen gaan. Deze dagcrème zorgt voorkomt huidveroudering en verstevigt je huid. Als je het effect van de dagcrème wilt optimaliseren, kun je de dagcrème afwisselen met de Neovadiol Verstevigende, Revitaliserende Nachtcrème. Kortom, ook bij Vichy kun je terecht voor veel verschillende gezichtverzorgingsproducten!

4.      Estee Lauder

Het merk Estee Lauder is ook een veelgekozen merk voor gezichtsverzorging. Het merk bestaat al vrij lang en is in 1946 in de Verenigde Staten opgericht. Estee Lauder heeft niet alleen gezichtsverzorgingsproducten in het assortiment, maar ook parfum, make-up en lichaamverzorgingsproducten. Het assortiment aan gezichtsverzorging is erg groot en bestaat onder andere uit gezichtscrème, anti-aging crèmes, dagcrèmes, nachtcrèmes, gezichtsmaskers en nog veel meer. Alle gezichtverzorgingsproducten van Estee Lauder zijn parfumvrij en hypoallergeen. Ideaal voor mensen die last hebben van een gevoelige huid of allergieën. Het assortiment is vrij groot en om alvast een idee te krijgen van het assortiment van het merk benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten.

Voordelen Estee Lauder:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Parfumvrij en hypoallergeen

Nadelen Estee Lauder:

 • Prijzig

Onze favoriete Estee Lauder gezichtsverzorgingsproducten:

Omdat het assortiment van Estee Lauder vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15. Dit product verbetert de huid en beschermt de huid daarnaast tegen zonneschade. Ideaal om dagelijks te gebruiken. Een ander populair en wat exclusiever product is de Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Crème SPF 15. Deze crème vermindert huidveroudering én beschermt je huid tegen zonneschade. Ben jij juist op zoek naar een goede dagcrème? Dan zou je voor de DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF15 kunnen gaan. Deze dagcrème hydrateert je huid en beschermt je huid daarnaast ook tegen zonneschade. Je merkt het al, ook bij Estee Lauder kun je terecht voor veel verschillende kwalitatieve gezichtverzorgingsproducten!

5.      La Mer

Het merk La Mer is ook een erg populair gezichtverzorgingsproduct onder een grote groep mensen. Het merk staat bekend om zijn erg hoogwaardige kwaliteit en luxere gezichtverzorgingsproducten. Het merk is in 1950 ontstaan in de Verenigde Staten en houdt zich tegenwoordig vooral bezig met het ontwikkelen van zeer hoogwaardige gezichtverzorgingsproducten, make-up, parfum en nog veel meer. Het assortiment aan gezichtsverzorging is erg groot en bestaat onder andere uit gezichtscrèmes, anti-aging crèmes, dagcrèmes, nachtcrèmes en nog veel meer. De gezichtsproducten zijn voorzien van dermalogisch geteste zeewierextracten, die Dr. Max Huber in maar liefst 6000 experimenteren in 12 jaar tijd heeft getest. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen La Mer:

 • Hoogwaardige en luxe kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Dermalogisch geteste zeewierextracten

Nadelen La Mer:

 • Prijzig

Onze favoriete La Mer gezichtverzorgingsproducten:

Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van de meest populaire gezichtverzorgingsproducten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Specialists The Treatment Lotion. Deze lotion verstevigt de huid, voorkomt huidsveroudering waaronder rimpels en een droge huid. Als je op zoek bent naar een hydraterende crème zou je voor de My Little Luxuries Crème de la Mer Moisturizing Cream kunnen gaan. Deze crème zorgt voor een diepe hydratering van je huid en verstevigt je huid. Ben jij juist op zoek naar een gezichtsolie? Dan zou je voor de SpecialistsThe Renewal Oil kunnen gaan. Je merkt het al, ook La Mer heeft een zeer groot assortiment aan gezichtverzorgingsproducten. Er zit voor iedereen wel een geschikt product tussen!

6.      Olay

Het merk Olay is ook een zeer populair gezichtverzorgingsmerk, met name onder mensen die op zoek zijn naar gezichtverzorgingsproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Olay is in het jaar 1952 opgericht in de Verenigde Staten. Het merk heeft een groot assortiment aan gezichtverzorgingsproducten, waaronder dagcrèmes, nachtcrèmes, maskers, serums en nog veel meer. De producten van Olay staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, waar veel vrouwen naar op zoek zijn. Omdat het assortiment aan producten vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten van het merk.

Voordelen Olay:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Olay:

 • Geen hoogwaardige, luxe kwaliteit

Onze favoriete Olay gezichtverzorgingsproducten:

Om alvast wat inspiratie op te doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete gezichtverzorgingsproducten van Olay. Een van de meest populaire producten van het merk is de
Regenerist parfumvrije nachtcrème – 50 ml. Deze nachtcrème kun je elke nacht gebruiken en hydrateert en verstevigt je huid. Ben jij juist op zoek naar een goede dagcrème? Dan zou je voor de Regenerist Whip lichte & matte dagcrème – SPF 30 – 50 ml kunnen gaan. Deze dagcrème kun je goed combineren met het gebruik van de nachtcrème. Als je op zoek bent naar een dagserum, dan zou je voor de Regenerist Collagen Peptide24 dagserum – 40 ml kunnen gaan. Deze dagserum hydrateert, verzacht en beschermt je huid. Kortom, ook bij Olay kun je terecht voor verschillende soorten gezichtverzorgingsproducten.

7.      Lancome

Ook het merk Lancome is een zeer populair merk onder vrouwen die op zoek zijn naar gezichtsverzorgingsproducten. Lancome is in 1935 opgericht in Frankrijk en houdt zich bezig met het ontwikkelen van onder andere parfum, cosmetica en gezichtverzorgingsproducten. Lancome heeft een groot assortiment aan verschillende gezichtsverzorgingsproducten, waaronder gezichtscrème, anti-aging crème, dagcrème, nachtcrème en nog veel meer. De producten van Lancome staan bekend om hun hoogwaardige en luxe kwaliteit en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Omdat het assortiment vrij groot is kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire gezichtverzorgingsproducten van Lancome.

Voordelen Lancome:

 • Hoogwaardige en luxe kwaliteit
 • Groot assortiment

Nadelen Lancome:

 • Prijzig

Onze favoriete Lancome gezichtverzorgingsproducten:

Om een beter beeld te krijgen van het assortiment van Lancome benoemen we hier een aantal van de meest populaire gezichtverzorgingsproducten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Nuit Nachtcrème. Deze nachtcrème is geschikt om elke nacht te gebruiken en hydrateert, verstevigt en kalmeert de huid. Wil je ook graag een dagcrème gebruiken? Dan zou je voor de Hydra Zenc Hydraterende dagcrème kunnen gaan. Deze kun je dagelijks gebruiken en hydrateert je huid. Ideaal voor mensen met een droge huid bijvoorbeeld. Ook als je op zoek bent naar een anti-aging serum, kun je bij Lancome terecht. Je zou dan voor de Rénergie H.C.F. Triple Serum kunnen gaan, die rimpels vermindert en pigmentvlekken vervaagt en voorkomt. Je merkt het al, ook Lancome heeft voor iedereen wel een geschikt gezichtsverzorgingsproduct.

8.      Biodermal

Het merk Biodermal is ook een zeer bekend gezichtsverzorgingsmerk en is in het jaar 1975 opgericht in Nederland. Biodermal houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van gezichtverzorgingsproducten. Het merk heeft daarom ook een groot assortiment aan gezichtsverzorgingsproducten, waaronder dagcrèmes, nachtcrèmes, serums, olieën en nog veel meer. De meeste gezichtsproducten van het merk zijn voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding wat natuurlijk erg fijn is voor mensen die een klein budget hebben. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product te vinden. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten van het merk.

Voordelen Biodermal:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Biodermal:

 • Geen hoogwaardige, luxe producten

Onze favoriete Biodermal gezichtverzorgingsproducten:

Om alvast een idee te krijgen van het assortiment aan gezichtverzorgingsproducten van Biodermal, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de puistjes & onzuiverheden gezichtscrème. Deze crème voorkomt en verwijderd puistjes en andere onzuiverheden en is dus ideaal voor mensen die daar vaak last van hebben. Een ander zeer populair product van het merk is de vette & gemengde huid gezichtscrème. Deze gezichtscrème is zoals de naam het al zegt geschikt voor mensen met een vette of gemengde huid. Ben jij juist op zoek naar een anti-aging crème? Dan zou je voor de Anti Age 60+ gezichtverzorgingsset kunnen gaan. Kortom, ook bij Biodermal kun je terecht voor veel verschillende gezichtverzorgingsproducten.

9.      Garnier

Het merk Garnier bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1904 opgericht in Frankrijk. Garnier is een geliefd merk bij mensen die op zoek zijn naar gezichtverzorgingsproducten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het merk heeft een groot assortiment aan gezichtverzorgingsproducten, waaronder gezichtscrèmes, dagcrèmes, nachtcrèmes, gezichtsmaskers, olieën en nog veel meer. De prijzen van de producten zijn erg laag en dat maakt de producten van Garnier erg geschikt voor iedereen met een klein budget. Omdat het assortiment zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Garnier:

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Groot assortiment

Nadelen Garnier:

 • Geen hoogwaardige kwaliteit

Onze favoriete Garnier gezichtverzorgingsproducten:

Om alvast een idee te krijgen van het assortiment aan Garnier gezichtverzorgingsproducten, benoemen we hier een aantal van de meest populaire gezichtverzorgingsproducten. Een van de meest populaire producten van het merk is de BioDagcrème met Vitamine C* – 50ml. Deze dagcrème is voorzien van vitamine C, voedt en hydrateert je huid. Een ander zeer populair product van Garnier is de BioFace Anti-Age Lavendel. Deze anti-aging crème zorgt ervoor dat de rimpels verminderen en verstevigt je huid. Ideaal voor vrouwen die last beginnen te krijgen van rimpels. Kortom, ook bij Garnier kun je terecht voor gezichtverzorgingsproducten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

10. L’Oreál Paris

Het merk L’Oreál Paris is ook een erg bekend en populair gezichtverzorgingsmerk. Het merk bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1909 opgericht in Frankrijk. Het merk heeft een groot assortiment aan gezichtverzorgingsproducten, waaronder gezichtcrèmes, dagcrèmes, nachtcrèmes, maskers, serums, olieën en nog veel meer. De producten zijn vrijwel allemaal voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo kun je al met een klein budget verschillende gezichtverzorgingsproducten aanschaffen. Hieronder benoemen we een aantal van de meest populaire gezichtverzorgingsproducten van het merk.

Voordelen L’Oreál Paris:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen L’Oreál Paris:

 • Geen hoogwaardige, luxe producten

Onze favoriete L’Oreál Paris gezichtverzorgingsproducten:

Omdat het assortiment aan gezichtverzorgingsproducten van L’Oreál Paris erg groot is, kan het lastig zijn om een product uit te zoeken. Om alvast een goed beeld te krijgen van het assortiment van L’Oreál Paris, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten is bijvoorbeeld de Hydra Genius Droge en gevoelige huid gezichtscrème. Deze crème hydrateert je huid en laat je huid stralen. Een ander populair product is de RevitaliftLaser gezichtsverzorgingsset. Dit is een anti-rimpel crème die ideaal is voor vrouwen vanaf de leeftijd 40 jaar en ouder. Je merkt het al, er zit ook bij L’Oreál Paris echt voor iedereen wel een geschikt product tussen.

Veel gestelde vragen over de beste merken gezichtsverzorging

Hieronder beantwoorden we een aantal veel gestelde vragen over de beste merken gezichtverzorgingsproducten.

Wat zijn de beste natuurlijke gezichtverzorging merken?

De merken Paula’s Choice en La Mer hebben allebei een aantal zeer hoogwaardige natuurlijke gezichtverzorgingsproducten in het assortiment. Bij beide merken kun je dus goed terecht voor kwalitatieve natuurlijke producten!

Wat is de beste gezichtscreme voor mannen?

De beste gezichtscrème voor mannen is de L’Oréal Men Expert Hydra Energetic 24h Gezichtscrème. L’Oreál Paris heeft een heel aantal gezichtverzorgingsproducten voor mannen in het assortiment. Een goed merk om in de gaten te houden voor mannen!

Na het lezen van deze koopgids weet jij als het goed is alles van de beste gezichtverzorgingsmerken van dit moment. Nu kun jij de merken met elkaar vergelijken en uiteindelijk kiezen voor het merk dat het beste bij jou past!

Plaats een reactie