De Beste Merken Accu Gereedschap: Onze Top 10

Ben jij op zoek naar accu gereedschap, maar weet je niet goed van welk merk je het moet kopen? Lees dan gauw verder. In deze koopgids hebben we namelijk de top 10 beste accu gereedschap merken op een rijtje gezet. Ook benoemen we per merk een aantal populaire producten. Zo krijg jij een goed beeld van de producten van de beste merken en kun je ze beter met elkaar vergelijken. Uiteindelijk ga je natuurlijk voor accu gereedschap van het merk dat het beste bij jou past!

De top 10 beste merken accu gereedschap

Hieronder hebben we de top 10 beste merken accu gereedschap op een rijtje gezet. We hebben verschillende beoordelingen en reviews van relevante websites uitgebreid met elkaar vergeleken. Uiteindelijk zijn we bij deze top 10 uitgekomen!

1.      Makita

Het merk Makita is erg bekend in de gereedschapswereld. Makita bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1915 opgericht in Japan. Het merk heeft een erg groot assortiment aan verschillende soorten gereedschap, waaronder elektrisch gereedschap, handgereedschap en natuurlijk ook accu gereedschap. Het aanbod van accu gereedschap bestaat onder andere uit accu boorhamers, accu bouwstofzuigers, accu cirkelzagen, accu combisets en nog veel meer. Je kunt voor elk soort accu gereedschap terecht bij Makita. Het gereedschap van Makita is van hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam, zodat je er jarenlang mee door kunt. Makita houdt zich ook voortdurend bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën en daarom zijn de producten altijd voorzien van de beste functionaliteiten. Omdat het assortiment zo groot is, kan het wel lastig zijn om een goede keuze te maken. Hieronder benoemen we een aantal van onze favoriete accu gereedschappen van het merk. Zo krijg je alvast een goed beeld van wat Makita te bieden heeft!

Voordelen Makita:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Innoverende technologieën

Nadelen Makita:

 • Geen

Ons favoriete Makita accu gereedschap:

Om alvast een beeld te krijgen van het assortiment aan accu gereedschap van Makita, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire accu gereedschappen van Makita is de Makita DJR186ZK 18V Li-Ion accu reciprozaag body in koffer. Deze reciprozaag wordt geleverd met een koffer, maar niet met een accu en oplader. Dit is dus een goede keuze voor als je al veel accu gereedschap van Makita hebt en al over een accu en oplader beschikt. Zo kun je besparen op de accessoires en profiteren van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bij Makita kun je ook goed terecht voor een boor-/schroefmachine, zoals bijvoorbeeld de Makita DDF484Z 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body – koolborstelloos. Dit is een hoogwaardige en koolborstelloze accuboormachine die erg geschikt is voor zowel klussers als professionele vakmensen. Je merkt het al, Makita heeft voor iedereen wel een geschikt soort accu gereedschap!

Bekijk Makita accu gereedschap op de onderstaande websites:

€126,42
Op voorraad
Klusgereedschapshop.nl

2.      DeWalt

Ook het merk DeWalt staat erg bekend om het hoogwaardige assortiment aan accu gereedschap. DeWalt bestaat ook al bijna meer dan een eeuw en is in het jaar 1924 opgericht in de Verenigde Staten. Het merk richt zich vooral op het produceren van gereedschap voor professionele vakmensen, maar de producten zijn zeker ook geschikt voor klussers die gebruik willen maken van hoogwaardig materiaal. Het accu gereedschap van DeWalt is altijd voorzien van de nieuwste technologieën en is erg duurzaam. Zo kun je jarenlang door met het accu gereedschap van het merk. DeWalt heeft een groot assortiment aan accu gereedschap, wat bestaat uit onder andere accu boorhamers, accu cirkelzagen, accu combihamers, accu klopboormachines en nog veel meer. Bij DeWalt kun je terecht voor al het accu gereedschap dat je nodig hebt. Omdat het assortiment zo groot is, kan het wel lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten van het merk!

Voordelen DeWalt:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën
 • Geschikt voor professioneel gebruik
 • Groot assortiment

Nadelen DeWalt:

 • Prijzig

Ons favoriete DeWalt accu gereedschap:

Omdat het assortiment aan DeWalt accu gereedschap erg groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten van DeWalt is de DeWalt DCF620NT 18V Li-Ion accu gipsschroefmachine body in TSTAK + gratis bandschroefmechanisme – koolborstelloos. Deze gipsschroefmachine is koolborstelloos en van hoogwaardige kwaliteit. Ook worden alle benodigde accessoires meegeleverd, zodat jij gelijk kan beginnen met het klussen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een nieuwe gipsschroefmachine. Uiteraard kun je bij DeWalt ook terecht voor kwalitatieve klopboor-/schroefmachines. Een geschikte keuze voor een klopboor-/schroefmachine is de DeWalt DCD796NT 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine body in TSTAK – koolborstelloos – DCD796NT-X. Deze is ook van hoogwaardige kwaliteit, maar wordt zonder een accu en oplader geleverd. Als je al een accu en oplader hebt is dit een goede optie, want zo kun je profiteren van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, ook bij DeWalt kun je terecht voor kwalitatief accu gereedschap.

Bekijk Dewalt accu gereedschap op de onderstaande websites:

3.      Milwaukee

Milwaukee is ook een bekend gereedschapsmerk en heeft ook een groot assortiment aan accu gereedschap. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en is in het jaar 1924 opgericht in de Verenigde Staten. Milwaukee staat bekend om het produceren van hoogwaardig gereedschap, wat ook erg geschikt is voor de wat zwaardere klussen. Het gereedschap is verder geschikt voor zowel klussers als professionele vakmensen. Het assortiment accu gereedschap is erg groot en bestaat onder andere uit accu boorhamers, accu cirkelzagen, accu combihamers, accu klopboormachines, accu haakse slijpers en nog veel meer. Omdat het assortiment zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast een beeld te krijgen van het assortiment van Milwaukee, benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten van het merk.

Voordelen Milwaukee:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Milwaukee:

 • Prijzig

Ons favoriete Milwaukee accu gereedschap:

Omdat Milwaukee een groot assortiment aan accu gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een nieuw product uit te kiezen. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Milwaukee M18 FPD2-0 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine body – koolborstelloos – 135Nm. Dit is een hoogwaardige, duurzame en koolborstelloze klopboor-/schroefmachine. Deze wordt niet met een accu en oplader geleverd, wat erg handig is voor als je al over deze accessoires beschikt. Zo is de prijs een stuk lager en kun je de accessoires die je al hebt gebruiken. Een ander populair product is de Milwaukee M18 FJS-0X 18V Li-Ion accu Decoupeerzaagmachine body in HD-Box – koolborstelloos – 4933464726. Deze decoupeerzaag is ook erg duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit en zo kun je er jarenlang mee door. Ook dit product wordt zonder accu en oplader geleverd, zodat je de decoupeerzaag tegen een gunstige prijs kan aanschaffen. Kortom, ook Milwaukee is een geschikt merk voor als je op zoek bent naar kwalitatief accu gereedschap!

Bekijk Milwaukee accu gereedschap op de onderstaande websites:

4.       Bosch

Het merk Bosch is erg groot en bekend van meerdere soorten producten, waaronder consumentenelektronica, witgoed maar ook gereedschap. Bosch bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1886 opgericht in Duitsland. Bosch heeft een groot assortiment aan accu gereedschap, waaronder accu boorhamers, accu cirkelzagen, accu haakse slijpers, accu klopboormachines en nog veel meer. Het accu gereedschap van Bosch is zowel voor klussers als voor professionele vakmensen geschikt. Bosch houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën, dus met accu gereedschap van Bosch ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Omdat het assortiment aan accu gereedschap zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Bosch:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën
 • Groot assortiment
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Bosch:

 • Prijzig

Ons favoriete Bosch accu gereedschap:

Omdat het assortiment Bosch accu gereedschap vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product te vinden. Om alvast een goed beeld van het assortiment te krijgen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van Bosch is de Bosch GKS 12V-26 12V Li-Ion Accu cirkelzaag body in L-Boxx – 85mm – 06016A1002. Deze cirkelzaag is van hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam. Verder wordt de cirkelzaag geleverd met een box, maar zonder accu of oplader. Dit is handig voor als je al over een oplader en accu beschikt. Zo kun je de cirkelzaag tegen een betere prijs/kwaliteit verhouding kopen. Ben jij op zoek naar een boor-/schroefmachine? Dan zou je voor de Bosch GSR 18V-60 C SOLO 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in L-Boxx – 06019G1103 kunnen gaan. Dit is een van de meest gekozen accu boor-/schroefmachines van het merk en dat is niet voor niets. De boormachine is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en gaat jarenlang mee. Ook deze boormachine wordt zonder accu en oplader geleverd. Zo kun je profiteren van een gunstige prijs en gewoon je oude accu en oplader gebruiken. Je merkt het al, Bosch is ook een geschikt merk voor het aanschaffen van accu gereedschap!

Bekijk Bosch accu gereedschap op de onderstaande websites:

€129,85
Op voorraad
10 new from €129,85
as of juni 8, 2024 4:26 pm
Amazon.nl

5.      Metabo

Het merk Metabo is ook al jarenlang een van de meest populaire merken voor gereedschap. Het merk bestaat al bijna een eeuw en is in 1924 opgericht in Duitsland. Metabo heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder accu gereedschap. Je kunt bij dit merk terecht voor onder andere accu cirkelzagen, accu combihamers, accu haakse slijpers, accu klopboormachines en nog veel meer ander accu gereedschap. De producten van Metabo zijn vooral geschikt voor klussers en voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Omdat Metabo zo’n groot assortiment aan accu gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hieronder een aantal populaire producten van het merk.

Voordelen Metabo:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit
 • Geschikt voor klussers

Nadelen Metabo:

 • Niet erg hoogwaardig

Ons favoriete Metabo accu gereedschap:

Om je alvast een beeld te geven van het aanbod accu gereedschap van het merk Metabo, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Metabo BS 18 L 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body. Deze boor-/schroefmachine body is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit en is erg geschikt voor klussers. Ben je juist op zoek naar een haakse slijper? Dan zou je voor de Metabo WB 18 LTX BL 125 QUICK 18V Li-Ion Accu haakse slijper body – 125mm – koolborstelloos – 613077850 kunnen kiezen. Deze haakse slijper is koolborstelloos en daarom extra duurzaam, zodat je er jarenlang mee doorkan. Deze haakse slijper wordt zonder accu en oplader geleverd. Een ander populair product van Metabo is de Metabo PowerMaxx BH 12 BL 16 Accuhamer 12V body in Metabox. Deze accuhamer wordt geleverd met alle benodigde accessoires, behalve een accu en oplader. Verder is de accuhamer voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je merkt het al, Metabo heeft ook een compleet aanbod aan accu gereedschap wat erg geschikt voor klussers is.

Bekijk Metabo accu gereedschap op de onderstaande websites:

€199,99
€244,46
Op voorraad
2 new from €199,99
as of juni 8, 2024 4:26 pm
Amazon.nl

6.      Festool

Het merk Festool is ook een erg populair gereedschapsmerk, vooral onder professionele vakmensen. Het merk bestaat al bijna een eeuw en is in 1925 opgericht in Duitsland. Festool heeft een groot assortiment aan accu gereedschap dat van erg hoogwaardige kwaliteit is. Het merk focust zich dan ook vooral op professionals, maar het gereedschap is zeker ook geschikt voor ervaren klussers. Het assortiment bestaat onder andere uit accu bouwstofzuigers, accu schuurmachines, accu klopboormachines en nog veel meer. Het accu gereedschap van Festool is altijd voorzien van de nieuwste technologieën. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een product uit te zoeken. Om alvast inspiratie op te doen, benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten.

Voordelen Festool:

 • Groot assortiment
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Geschikt voor professionals
 • Innoverende technologieën

Nadelen Festool:

 • Prijzig

Ons favoriete Festool accu gereedschap:

Het assortiment accu gereedschap bij Festool is vrij groot en daarom benoemen we hier alvast een aantal van de meest populaire producten. Zo krijg jij alvast een goed beeld van het aanbod van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus 18V Li-ion Accu-boorhamer set (2×4.0Ah) – Organizer Edition – 577430. Dit is een complete set, waarbij alle benodigde accessoires worden geleverd zodat je gelijk kunt beginnen met het gebruiken van de hoogwaardige accu boorhamer. Ben jij op zoek naar een accu boor-/schroefmachine? Dan kan de Festool TXS 2,6-Set 10,8V Li-Ion accu schroefboormachine set (2x 2,6Ah) in systainer – 16Nm – 12mm een goede optie zijn. Ook deze set is compleet, zodat je de schroefboormachine gelijk in gebruik kunt nemen. Ook deze boormachine is van hoogwaardige en duurzame kwaliteit en zo kun je er jarenlang mee door! Kortom, Festool heeft een hoogwaardig aanbod van accu gereedschap voor professionals. 

Bekijk Festool accu gereedschap op de onderstaande websites:

€341,88
Op voorraad
4 new from €341,88
as of juni 8, 2024 4:26 pm
Amazon.nl

7.      Hikoki

Hikoki is een Japans merk dat onder andere bekend staat om het uitgebreide gereedschapsassortiment. Hikoki bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1910 in Japan opgericht. Hikoki heeft een groot assortiment aan accu gereedschap, waaronder accu boorhamers, accu combisets, accu haakse slijpers, accu klopboormachines en nog veel meer. Het accu gereedschap van het merk is zowel voor klussers als professionals geschikt. Ook heeft het merk verschillende prijscategorieën, waardoor sommige producten tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding verkrijgbaar zijn. Het assortiment is erg groot en daarom kan het lastig zijn een goede keuze te maken. Hieronder benoemen we een aantal van onze favorieten, zodat je alvast wat inspiratie op kan doen!

Voordelen Hikoki:

 • Groot assortiment
 • Verschillende prijscategorieën
 • Zowel geschikt voor klussers als professionals

Nadelen Hikoki:

 • Geen

Ons favoriete Hikoki accu gereedschap:

Om alvast een goed beeld te krijgen van het aanbod van Hikoki, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten. Een van de meest populaire producten van het merk is de HiKOKI DS18DBSLW3Z 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body – koolborstelloos. Dit is een zeer hoogwaardige koolborstelloze boor-/schroefmachine zonder koolborstel. Erg geschikt voor klussers en professionele vakmensen die op zoek zijn naar een duurzame boor-/schroefmachine waarmee je jarenlang door kan. Een ander populair product is de HiKOKI G18DBBVLW5Z 18V Li-Ion accu haakse slijper body – 125mm – koolborstelloos. Dit is een duurzame en hoogwaardige haakse slijper zonder koolborstel. Je merkt het al, ook bij Hikoki kun je terecht voor hoogwaardig accu gereedschap.

Bekijk Hikoki accu gereedschap op de onderstaande websites:

8.      Einhell

Het merk Einhell is met name onder thuisklussers een populair gereedschapsmerk. Einhell is in het jaar 1964 opgericht in Duitsland. Het merk heeft een groot assortiment aan accu gereedschap met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor als je op zoek bent naar accu gereedschap met een kleine prijs. Einhell verkoopt accu gereedschap zoals accu boorhamers, accu cirkelzagen, accu klopboormachines, accu haakse slijpers en nog veel meer. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het moeilijk zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder alvast een aantal van de meest populaire producten van het merk!

Voordelen Einhell:

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Geschikt voor thuisklussers
 • Groot assortiment

Nadelen Einhell:

 • Niet geschikt voor professioneel gebruik

Ons favoriete Einhell accu gereedschap:

Omdat Einhell een groot assortiment aan accu gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast een beter beeld te krijgen van het assortiment, benoemen we hier een aantal populaire producten. Een van de meest populaire producten van Einhell is de Einhell TE-CI 18 BL Kit 18V Li-Ion accu Slagschroefmachine set (1x 4.0Ah accu) in tas – koolborstelloos – 4510035. Deze set is compleet en zo kun je direct aan de slag met klussen. Verder is de set verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij op zoek naar een boor-/schroefmachine met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan zou je voor de Einhell TE-CD 18 Li E Solo 18V Li-ion Accu boor-/schroefmachine body kunnen gaan. Hierbij moet je alleen nog een oplader en een accu aanschaffen en je kunt beginnen met klussen!

Bekijk Einhell accu gereedschap op de onderstaande websites:

9.      Ryobi

Ryobi is een wat onbekender gereedschapsmerk, maar zeker een goede optie voor als je op zoek bent naar accu gereedschap met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het merk is in 1943 opgericht in Japan en houdt zich bezig met het produceren van gereedschap. Het assortiment aan accu gereedschap is vrij groot en bestaat onder andere uit accu cirkelzagen, accu haakse slijpers, accu klopboormachines en nog veel meer. Het assortiment is vrij groot en om een beter beeld te krijgen van het assortiment benoemen we hieronder de meest populaire producten.

Voordelen Ryobi:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Goede kwaliteit

Nadelen Ryobi:

 • Geen hoogwaardige producten

Ons favoriete Ryobi accu gereedschap:

Omdat het assortiment accu gereedschap bij Ryobi vrij groot is, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om alvast een goed beeld te krijgen van het assortiment, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van Ryobi is bijvoorbeeld de Ryobi R18DD3-120S 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (1x 2.0Ah accu) in tas – 5133003347. Dit boor-/schroefmachine is compleet en klaar voor gebruik, en dat tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een ander populair product is de Ryobi R18AG7-0 ONE+ 18V Li-Ion accu haakse slijper body – 125mm – koolborstelloos – 5133002852. Deze haakse slijper is koolborstelloos en verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je merkt het al, ook bij Ryobi kun je goed terecht voor accu gereedschap!

Bekijk Ryobi accu gereedschap op de onderstaande websites:

10. AEG

Het merk AEG staat bij veel mensen bekend als een witgoed en consumentenelektronica merk, maar AEG heeft ook een groot gereedschapsaanbod. AEG is in 1883 opgericht in Duitsland en houdt zich tegenwoordig ook bezig met het produceren van accu gereedschap. Het aanbod accu gereedschap bestaat onder andere uit accu haakse slijpers, accu klopboormachines, accu cirkelzagen en nog veel meer. Het accu gereedschap van AEG is zowel voor thuisklussers als voor professionals geschikt. Om alvast een beeld te krijgen van het aanbod, benoemen we hieronder alvast een aantal populaire producten van het merk.

Voordelen AEG:

 • Groot assortiment
 • Geschikt voor klussers en professionals
 • Hoogwaardige kwaliteit

Nadelen AEG:

 • Geen

Ons favoriete AEG accu gereedschap:

Omdat het assortiment accu gereedschap bij AEG vrij groot is, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om alvast een beeld te krijgen van het assortiment, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten. Een van de meest populaire producten van het merk is de AEG BEX 18-125-0 18V Li-Ion Accu excentrische schuurmachine body – 125mm – 4935451086. Deze schuurmachine is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel thuisklussers als professionele vakmensen. Bij AEG kun je ook terecht voor een haakse slijper set, zoals bijvoorbeeld de AEG BEWS18-125BL LI-502C AEG 18V Li-Ion Accu haakse slijper set (2x 5,0Ah) in koffer – 125mm – koolborstelloos – 4935464417. Deze set is helemaal compleet en de haakse slijper is van hoge kwaliteit en erg duurzaam, zodat je er jaren mee door kan. Je merkt het al, ook bij AEG kun je terecht voor kwalitatief accu gereedschap!

Bekijk AEG accu gereedschap op de onderstaande websites:

€150,06
Op voorraad
as of juni 8, 2024 4:26 pm
Amazon.nl

Veel gestelde vragen over de beste accu gereedschap merken

Hieronder beantwoorden we een aantal veel gestelde vragen over de beste accu gereedschap merken.

Wat zijn de beste accuboormachine merken?

De beste accuboormachine merken zijn Makita en Metabo. Beide merken hebben een ruim assortiment aan accuboormachines. Bij beide merken kun je goed terecht voor het aanschaffen van een kwalitatieve accuboormachine!

Wat zijn de beste merken schroefmachines?

De beste merken voor schroefmachines zijn Makita en Bosch. Beide merken hebben een groot assortiment aan schroefmachines voor zowel klussers als professionals. Met een schroefmachine van een van deze merken weet je zeker dat je goed zit!

Na het lezen van deze koopgids weet jij als het goed is alles over de beste accu gereedschap merken. Nu kun jij op zoek gaan naar het accu gereedschap dat het beste bij jou past! 

Plaats een reactie