De Beste Gereedschap Merken: Onze Top 10

Elke klusser of vakmens heeft gereedschap nodig. Of je nou midden in een verbouwing zit of elke dag aan het klussen bent op je werk. Het is dan handig om kwalitatief gereedschap tot je beschikking te hebben, zodat je goed en veilig kunt werken. Maar wat zijn nou de beste merken voor gereedschap? Wij hebben het voor je uitgezocht!

In deze koopgids zetten we de top 10 beste gereedschap merken op een rijtje. Zo weet jij precies bij welke merken je goed terecht kan voor nieuw gereedschap. Ook lichten we per merk een aantal populaire producten uit, zodat je alvast wat inspiratie op kunt doen. Na het lezen van deze koopgids is het een stuk makkelijker om gereedschap uit te zoeken!

De top 10 beste gereedschap merken

Hieronder hebben we de top 10 beste gereedschap merken op een rijtje gezet. We hebben verschillende beoordelingen en reviews van relevante websites uitgebreid met elkaar vergeleken. Uiteindelijk zijn we bij deze top 10 aan beste gereedschap merken uitgekomen! Per merk benoemen we ook nog een aantal populaire producten, zodat je alvast een idee krijgt van het assortiment van het merk.

1.      Makita

Makita is een van de bekendste en meest populaire gereedschap merken en met recht het beste gereedschap merk van dit moment. Makita is in 1915 in Japan opgericht en houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van elektrisch gereedschap, zoals boorhamers, combihamers, slijpers, tuingereedschap en nog veel meer. Het merk houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën en de producten staan daarom ook bekend om hun uitstekende kwaliteit. Het assortiment is met maar liefst 1500 producten erg uitgebreid en zo zit er voor elke klus wel geschikt gereedschap tussen. Hieronder benoemen we een aantal van de meest populaire producten van het merk!

Voordelen Makita:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Enorm groot assortiment
 • Innoverende technologieën
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Makita:

 • Geen

Onze favoriete Makita producten:

Het assortiment aan gereedschap van Makita is erg groot. Toch hebben wij een aantal producten kunnen vinden die hoog op ons lijstje staan. Een van onze favoriete keuzes is de Makita DGA452RFJ. Dit is een accu haakse slijper set, die wordt geleverd met een mbox, 2 accu’s, een oplader en een beschermpak. De accu gaat erg lang mee en de slijper is van hoogwaardige kwaliteit. Een ander interessant product van het merk is de Makita DTM51ZJX3. Dit is een multitool body, wat bestaat uit maar liefst 41 verschillende accessoires, een stofafzuiging, een Mbox en een opbergbox. Ideaal voor als je op zoek bent naar een accessoires pakket. Ben je op zoek naar tuingereedschap? Dan komt de Makita DUH523Z vast goed van pas. Dit is een accu heggenschaar van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd met een schaarmessenset en transportbescherming. Je merkt het al, er zit voor iedereen wel geschikt gereedschap bij!

Bekijk Makita gereedschap op de onderstaande websites:

2.      Bosch

Ook het merk Bosch is een van de meest bekende en populaire merken voor gereedschap. Het merk bestaat al meer dan een eeuw en is in 1886 opgericht in Duitsland. Het merk houdt zich bezig met het ontwikkelen van verschillende soorten elektronicaproducten, waaronder gereedschap. Bosch is continu bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën en de producten van het merk zijn erg gebruiksvriendelijk. Het assortiment aan gereedschap is erg groot en daarom zit er voor ieder doeleind wel een geschikte soort gereedschap tussen. Het assortiment bestaat bijvoorbeeld uit accessoires, accu gereedschap, elektrisch gereedschap, meetgereedschap en ook tuingereedschap. Je kunt voor iedere klus wel terecht bij Bosch! Hieronder benoemen we een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Bosch:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën
 • Groot assortiment
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen Bosch:

 • Prijzig

Onze favoriete Bosch producten:

Omdat Bosch een erg groot assortiment aan gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hier alvast een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favorieten is de Bosch GTS 10 XC Zaagtafel. Deze zaagtafel is van hoge kwaliteit en heeft een afmeting van 254x30mm. Ook worden er een afzuigadapter en een hoekaanslag meegeleverd. Een ander populair gereedschap van Bosch is de Bosch GBH 2-23 REA SDS-plus Boorhamer met ingebouwde afzuiging in koffer. Deze boorhamer wordt met een opbergkoffer, een handgreep en een afzuigeenheid geleverd! Een ander handig gereedschap van het merk is de Bosch GWS 7-125 Haakse slijper. Deze slijper wordt geleverd met een opnameflens, een spanmoer, een pensleutel en een handgreep. Je merkt het al, er zit voor iedereen wel een geschikt soort gereedschap tussen bij Bosch!

Bekijk Bosch gereedschap op de onderstaande websites:

3.      FERM

Een ander kwalitatief merk voor gereedschap is FERM. Het merk is in 1965 in Nederland opgericht en focust zich vooral op het ontwikkelen van elektrisch gereedschap en accessoires. Het merk heeft geen erg groot assortiment aan gereedschap, maar biedt heel wat accessoires die je nodig hebt bij diverse klussen. De kwaliteit van de producten van FERM ligt erg hoog en daarbij naast is het merk altijd bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën. Verder staan de producten van het merk bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks dat het assortiment van het merk niet echt groot is, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen FERM:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Innoverende technologieën

Nadelen FERM:

 • Geen groot assortiment

Onze favoriete FERM producten:

Ondanks dat FERM geen enorm groot assortiment heeft aan gereedschap, benoemen we een aantal van onze favoriete producten. Een van onze favoriete producten van FERM is de FERM WSM1008 Sleuvenfrees in tas. Deze wordt met 2 diamantzaagbladen, 1 stofafzuigingsadapter, een sleutel en 2 koolborstels geleverd. Verder is de sleuvenvrees voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een ander favoriet product van het merk is de FERM BGM1020 dubbele tafelslijpmachine. Deze tafelslijpmachine wordt geleverd met 2 slijpstenen, 2 vonkenvangers, 2 leunspanen en een veiligheidsbril. Ook als je op zoek bent naar een mixer kun je terecht bij FERM. Neem bijvoorbeeld de FERM PMM1006 Mixer. Deze wordt geleverd met 2 sleutels, 1 roerstaaf en is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bekijk Ferm gereedschap op de onderstaande websites:

4.      DeWALT

DeWALT is ook een van de grootste, bekendste en populairste merken als het gaat om gereedschap. Het merk is in 1924 opgericht in de Verenigde Staten en staat bekend om hun elektrisch gereedschap en handgereedschap die vooral in de bouw- en houtbewerkingsindustrie goed van pas komen. De kwaliteit van het gereedschap is erg hoog en daarom ook erg duurzaam. Zo kun je jarenlang doen met dit gereedschap. Het assortiment van het merk is enorm groot en focust zich met name op accessoires, accu gereedschap, bevestigingsmateriaal en elektrisch gereedschap. Zo zit er voor iedere klus wel een geschikt soort gereedschap bij! Hieronder benoemen we een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen DeWALT:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën
 • Groot assortiment
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen DeWALT:

 • Geen

Onze favoriete DeWALT producten:

Het assortiment aan gereedschap bij DeWALT is erg groot en daardoor kan het moeilijk zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten is de DeWALT DW0888K Zelfnivellerende kruis-/lijnlaser in koffer. Hierbij worden 3 batterijen, 1 muurbevestigingsbeugel en een stevige draagkoffer geleverd. Een van onze andere favoriete producten is de DeWalt DCF620NT. Dit is een accu gipsschroefmachine body, die wordt geleverd met een PR2 banschroefbit en een kop voor enkelvoudig schroeven. Ben jij op zoek naar een excentrische schuurmachine? Dan zou je voor de DeWALT DWE6423 Excentrische schuurmachine kunnen gaan, welke wordt geleverd met een stofzak. Je merkt het al, er zit voor elke klus wel geschikt gereedschap bij!

Bekijk DeWALT gereedschap op de onderstaande websites:

5.      Milwaukee

Een ander populair en bekend gereedschap merk is Milwaukee. Dit merk is in 1924 opgericht in de Verenigde Staten en staat bekend om zijn hoogwaardige elektrische gereedschap voor professionals. Het merk focust zich voortdurend op het ontwikkelen van innoverende technologieën en je kunt dan ook op de beste kwaliteit rekenen bij elk soort gereedschap. Het assortiment is erg groot en dat betekent dat er voor elke klus wel een geschikt soort gereedschap bij is. Het assortiment bestaat onder andere uit accessoires, accu gereedschap, elektrisch gereedschap, handgereedschap en nog veel meer. Omdat de kwaliteit zo hoog ligt, liggen de prijzen van het gereedschap ook vrij hoog. Hieronder benoemen we een aantal van onze favoriete producten van het merk!

Voordelen Milwaukee:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën
 • Groot assortiment

Nadelen Milwaukee:

 • Prijzig

Onze favoriete Milwaukee producten:

Omdat het assortiment bij Milwaukee zo groot is, kan het lastig zijn om een goed product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te doen, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten van Milwaukee is de Milwaukee M18 FSGC-202X accu Gipsschroefmachine. Deze wordt geleverd met 2 accu’s, een oplader en een HD-Box en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ben je op zoek naar een klopboor? Dan kun je voor de Milwaukee M18 BLPD2-0 accu klopboor-/schroefmachine body gaan. Deze wordt zonder accessoires geleverd en is van hoogwaardige kwaliteit. Ben jij op zoek naar een haakse slijper? Dan kan de Milwaukee M18 FHSAG125XB-0X haakse slijper body in HD Box een goede keuze zijn. Deze slijper wordt zonder accu’s en lader geleverd en is ook erg duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Kortom, er zit voor iedere klus wel een geschikt soort gereedschap bij van Milwaukee!

Bekijk Milwaukee gereedschap op de onderstaande websites:

€445,00
Op voorraad
3 new from €445,00
as of mei 16, 2024 9:17 am
Amazon.nl

6.      Hikoki

Het merk Hikoki komt van het oorspronkelijk merk Hitachi dat in 1910 in Japan is opgericht. Ook dit merk staat bekend om zijn kwalitatieve gereedschap en is zeker de moeite waard om te overwegen. Hikoki heeft een groot assortiment aan gereedschap voor verschillende doeleinden. Onderdeel van het assortiment zijn de accessoires, het accu gereedschap, elektrisch gereedschap en nog veel meer. Er zit ook hier weer voor elke klus een geschikt soort gereedschap bij! Een ander voordeel van dit merk is dat het grote deel van het gereedschap is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo kun je voor een scherpe prijs kwalitatief gereedschap halen. Hieronder benoemen we een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Hikoki:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Hikoki:

 • Geen

Onze favoriete Hikoki producten:

Omdat Hikoki over een groot assortiment aan gereedschap beschikt, kan het lastig zijn om een goed product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, hebben we hieronder een aantal van onze favoriete Hikoki producten op een rijtje gezet. Een van onze favoriete producten van het merk is de Hikoki G13STAYGZ Haakse slijper, die wordt geleverd met een sleutel en een zijhandgreep maar zonder een slijpschijf. De slijper heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is van hoogwaardige kwaliteit. Ben je op zoek naar een zaagtafel? Dan zou je voor de Hikoki C3610DRJW4Z accu zaagtafel body kunnen gaan. Deze zaagtafel is van hoogwaardige en duurzame kwaliteit maar wordt zonder accessoires zoals accu’s en een oplader geleverd. Ben je op zoek naar een boorschroefmachine? Dan kun je voor de Hikoki DS18DDWQZ accu boorschroefmachine set gaan. Deze wordt geleverd met 2 accu’s, een oplader en een HSC II. Ook deze set is verkrijgbaar tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je merkt het al, er zit voor iedereen wel een geschikt soort gereedschap bij van Hikoki!

Bekijk Hikoki gereedschap op de onderstaande websites:

7.      Festool

Het merk Festool bestaat al meer dan 90 jaar en is in 1925 in Duitsland opgericht. Het merk richt zich vooral op het ontwikkelen van hoogwaardige elektrische gereedschappen voor professionals. Het merk heeft een groot assortiment aan verschillende soorten gereedschappen, waaronder accessoires, accu gereedschap, elektrisch gereedschap en nog veel meer. Zo zit er ook hier weer voor elke klus wel een geschikt soort gereedschap tussen! De kwaliteit van de producten is zeer hoogwaardig en geschikt voor vakmensen. Dat zie je ook terug in de prijs, maar dan heb je wel een zeer duurzaam product waar je jarenlang mee vooruit kan! Hieronder benoemen we een aantal van onze favoriete producten van het merk Festool.

Voordelen Festool:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Geschikt voor professionals

Nadelen Festool:

 • Prijzig

Onze favoriete Festool producten:

Omdat Festool een groot assortiment aan verschillende gereedschappen heeft, kan het lastig zijn om een geschikt soort gereedschap uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete gereedschappen van het merk. Een van onze favoriete gereedschappen is de Festool DTS 400 REQ-Plus Deltaschuurmachine in systainer. Deze wordt geleverd met een SitckFix schuurzool 100x150mm, een Festool protector en een longlife-stofopvangzak. De schuurmachine is van hoogwaardige kwaliteit en gaat jarenlang mee. Ben je op zoek naar een afkortzaag? Dan zou je voor de Festool KS 60 E KAPEX Afkortzaag kunnen gaan. Deze zaag wordt geleverd met een cirkelzaagblad, een schroefklem en een inbussleutel. Zo kun je meteen beginnen met zagen en jarenlang genieten van de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van de afkortzaag. Je merkt het al, de producten van Festool zijn van hoogwaardige kwaliteit en er zit voor elke klus wel wat tussen!

Bekijk Festool gereedschap op de onderstaande websites:

8.      Metabo

Ook het merk Metabo is een van de meest bekende en populairste merken voor gereedschap van dit moment. Het merk is in 1924 in Duitsland opgericht en houdt zich bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige gereedschappen van duurzame kwaliteit. Het gereedschap is erg geschikt voor professionals en het assortiment is enorm groot. Dat betekent dat er voor elke klus wel een geschikt soort gereedschap tussen zit. Het assortiment van het merk bestaat onder andere uit accessoires, accu gereedschap, elektrisch gereedschap en nog veel meer. Omdat de kwaliteit zo hoog ligt, zijn de producten van het merk wel aan de prijzige kant. Het assortiment is erg groot en daarom kan het lastig zijn om een geschikt soort gereedschap uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder alvast een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Metabo:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Duurzaam

Nadelen Metabo:

 • Prijzig

Onze favoriete Metabo producten:

Omdat Metabo een groot assortiment aan producten heeft, kan het lastig zijn om een geschikt soort gereedschap uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te doen, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Als je op zoek bent naar een zaagtafel, kan de Metabo TS 254 M zaagtafel een goede optie zijn. Deze zaagtafel is van hoge kwaliteit en wordt geleverd met een hardmetalen zaagblad met wisseltand, een parallelgeleider en een haakse geleider. Als je op zoek bent naar een vlakschuurmachine, kun je voor de Metabo FSR 200 Intec Vlakschuurmachine in koffer gaan. Deze schuurmachine wordt geleverd met een perforator, een stofopvangcassette, een vouwfilter en een koffer. Ben jij juist op zoek naar een boor-/schroefmachine? Dan zou je voor het Metabo BS 18 accu boor-/schroefmachine set in koffer kunnen gaan. Deze wordt geleverd met een lader en gaat jarenlang mee. Je merkt het al, er zit voor iedereen wel een geschikt soort gereedschap bij van het merk Metabo!

Bekijk Metabo accu gereedschap op de onderstaande websites:

9.      Rupes

Het merk Rupes is ook een bekende en populaire partij voor verschillende gereedschappen. Het merk is in 1947 opgericht in Italië en verkoopt gereedschap van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Rupes is niet erg groot, het merk focust zich vooral op het ontwikkelen van elektrisch gereedschap. Dat betekent dat je hier goed terecht kan voor hoogwaardig elektrisch gereedschap van goede kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan schuurmachines, polijstmachines, slijpers en nog veel meer. Ideaal voor mensen die thuis graag veel klussen of voor professionals. Omdat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn ze ook aan de prijzige kant. Hieronder benoemen we een aantal populaire producten van het merk, zodat je alvast wat inspiratie op kunt doen!

Voordelen Rupes:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Veel elektrisch gereedschap
 • Geschikt voor klussers en professionals

Nadelen Rupes:

 • Prijzig

Onze favoriete Rupes producten:

Ondanks dat het assortiment aan gereedschap bij Rupes niet zo groot is, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten is de Rupes RU-HQM83/STP accu schuurmachine. Deze schuurmachine is van hoge kwaliteit en erg duurzaam en wordt geleverd met een AC-DC adapter en twee steunschijven. Zo kun je direct beginnen met schuren! Heb jij een polijstmachine nodig? Dan zou je voor de Rupes RU-HR81M/STB iNANO Polijstmachine set kunnen gaan. Deze wordt geleverd met een oplader en een accu. Heb jij juist een vlakschuurmachine nodig? Dan zou je voor de Rupes RU-LC71T Vlakschuurmachine kunnen gaan. Ook deze vlakschuurmachine is van hoge kwaliteit en is voorzien van een unieke schuurzool. Je merkt het al, er zit voor iedereen wel een geschikt product bij van het merk Rupes!

Bekijk Rupes gereedschap op de onderstaande websites:

10. Flex

Ook Flex is een kwalitatief gereedschap merk dat precies 100 jaar bestaat en is opgericht in Duitsland. Het merk heeft een vrij groot assortiment aan gereedschap en houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van accessoires en elektrisch gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan polijstmachines, schuurmachines maar ook bouwstofzuigers. Bij Flex kun je terecht voor gereedschap van hoogwaardige en duurzame kwaliteit, dat zowel geschikt is voor klussers als voor professionals. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk!

Voordelen Flex:

 • Hoogwaardige gereedschap
 • Groot assortiment
 • Duurzaam
 • Geschikt voor klussers en professionals

Nadelen Flex:

 • Vrij prijzig

Onze favoriete Flex producten:

Omdat het assortiment aan gereedschap bij Flex vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hier alvast wat van onze favoriete producten. Een van die producten is bijvoorbeeld de Flex VCE 33 L AC-Set Bouwstofzuiger. Dit product wordt geleverd met een anti-statische zuigslang, een kliksysteem en een zuigkrachtregeling. Ideaal voor als je op zoek bent naar een kwalitatieve bouwstofzuiger! Ben jij op zoek naar een polijstmachine? Dan zou je voor de Flex XFE 7-15 150 Excentrische polijstmachine kunnen gaan. Deze polijstmachine wordt geleverd met een speciale velcro steunschijf, zodat je meteen kan beginnen met polijsten. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een betonschuurder kun je bij Flex terecht. Ga bijvoorbeeld voor de Flex LD 24-6 180 Kit TH-Jet betonschuurder, die wordt geleverd met een diamantschuurschijf en een afzuigkap met rubber afzuigring. Je merkt het al, er zit voor iedereen wel een geschikt product bij!

Bekijk Flex gereedschap op de onderstaande websites:

Veel gestelde vragen over de beste gereedschap merken

Hieronder beantwoorden we een aantal veel gestelde vragen over de beste gereedschap merken.

Wat is de beste accuboormachine? 

De beste accuboormachine van dit moment is de Metabo BS 18. Deze boormachine is van hoogwaardige kwaliteit en gaat jarenlang mee. Verder is de boormachine verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wat is de beste multitool?

De beste multitool van dit moment is de Bosch Professional GOP 30-28. Deze multitool is van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor zowel de klusser als de professional.

Wat is de beste gereedschapskoffer?

Op dit moment is de Makita P-90532 de beste gereedschapskoffer. De koffer is voorzien van alle accessoires en gereedschappen die je regelmatig nodig hebt. Ideaal voor elke klusser en professional. En dat tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Na het lezen van deze koopgids weet jij alles over de beste gereedschap merken. Nu is het een stuk makkelijker voor jou om te bepalen voor welk merk jij gaat!

Plaats een reactie