De Beste Merken Elektrisch Gereedschap: Onze Top 10

Ben jij op zoek naar elektrisch gereedschap maar weet je niet welk merk goed is? Lees dan gauw verder. In deze koopgids zetten we namelijk de top 10 beste merken elektrisch gereedschap op een rijtje. Verder benoemen we per merk een aantal populaire producten. Zo krijg je een goed beeld van wat voor producten het merk te bieden heeft. Na het lezen van deze koopgids kun jij een merk uitkiezen dat het beste bij jou wensen past!

De top 10 beste merken elektrisch gereedschap

Hieronder hebben we de top 10 beste merken elektrisch gereedschap op een rijtje gezet. We hebben verschillende beoordelingen en reviews van relevante websites uitgebreid met elkaar vergeleken. Uiteindelijk zijn we bij deze top 10 beste merken elektrisch gereedschap uitgekomen!

1.      Makita

Het merk Makita is erg populair en bekend onder klussers en professionele vakmensen. Het merk bestaat al meer dan een eeuw en is in 1915 in Japan opgericht. Het merk heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder elektrisch gereedschap. Het aanbod elektrisch gereedschap is erg groot, je kunt kiezen uit veel verschillende soorten elektrisch gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan afkortzagen, bouwstofzuigers, haakse slijpers, heteluchtpistolen en nog veel meer. Het elektrisch gereedschap van Makita staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Omdat het assortiment zo uitgebreid is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te doen, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van Makita.

Voordelen Makita:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit

Nadelen Makita:

 • Geen

Ons favoriete Makita elektrisch gereedschap:

Omdat Makita een groot assortiment aan elektrisch gereedschap heeft, kan het lastig zijn om nieuw gereedschap uit te zoeken. Daarom benoemen we hier alvast een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten van Makita is Makita JR3051TK Reciprozaag in koffer. Deze reciprozaag wordt geleverd in een koffer en met 3 verschillende maten zaagbladen. Deze reciprozaag zaagt erg snel en efficiënt en heeft daarom een hoog zaagrendement. Een ander populair product van Makita is de Makita GA5030R Haakse slijper. Deze haakse slijper wordt geleverd met een nokkensleutel, een binnenflens, een sluitmoer en een handvat. Ideaal voor als je op zoek bent naar een complete haakse slijper van hoogwaardige kwaliteit. Ben jij op zoek naar een heteluchtpistool? Dan zou je voor de Makita DHG180ZK 18V Li-ion Accu heteluchtpistool body met accessoires in koffer. Deze wordt geleverd met verschillende mondstukken en een koffer en is van hoogwaardige kwaliteit. Perfect voor als je op zoek bent naar een kwalitatief heteluchtpistool!

2.       DeWalt

Ook bij het merk DeWalt kun je goed terecht voor het aanschaffen van hoogwaardig elektrisch gereedschap. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en is in 1924 in de Verenigde Staten opgericht. DeWalt houdt zich ook bezig met het ontwikkelen van verschillende soorten gereedschap, waaronder elektrisch gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een afkortzaag, haakse slijper, breekhamers, combihamers en combinatiezagen. DeWalt houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën en staat daarom ook bekend als producent van hoogwaardig elektrisch gereedschap. Het elektrisch gereedschap van het merk is daarom ook vooral geschikt voor professionele vakmensen. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product te vinden. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen DeWalt:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën
 • Groot assortiment

Nadelen DeWalt:

 • Prijzig

Ons favoriete DeWalt elektrisch gereedschap:

Omdat DeWalt een groot assortiment aan elektrisch gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten is de Dewalt DWE7485 Tafelzaag. Deze tafelzaag is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een 24 tands series 30 HM zaagblad, een verstekgeleider, 2 zaagbladsleutels, een parallelgeleider en een stofafzuigverloopstuk. Ben jij op zoek naar een combihamer? Dan zou je voor de DeWalt D25133K SDS-plus Combihamer in koffer. Ook deze wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een handvat, een diepteaanslag en een koffer. Zo kun je gelijk aan de slag met deze kwalitatieve combihamer. Ook als je op zoek bent naar een haakse slijper, kun je bij DeWalt terecht. Een goede optie is bijvoorbeeld de DeWalt DWE4579 Haakse slijper. Deze haakse slijper wordt ook geleverd met alle benodigde accessoires en is van hoogwaardige kwaliteit.

3.      Bosch

Iedereen kent het merk Bosch wel van bijvoorbeeld een van de consumentenelektronica producten of bijvoorbeeld het gereedschap. Bosch bestaat al meer dan een eeuw en is in 1886 in Duitsland opgericht. Bosch heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder elektrisch gereedschap. Het aanbod van elektrisch gereedschap is ook erg groot en bestaat onder andere uit afkortzagen, combihamers, boormachines, cirkelzagen, haakse slijpers en nog veel meer. Het gereedschap van Bosch is van hoge kwaliteit en altijd voorzien van de nieuwste technologieën. Dat komt omdat Bosch continu bezig is met het ontwikkelen van innoverende technologieën. Omdat het assortiment zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen, want we hebben een aantal favoriete producten uitgelicht.

Voordelen Bosch:

 • Groot assortiment
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën

Nadelen Bosch:

 • Prijzig

Ons favoriete Bosch elektrische gereedschap:

Omdat het assortiment elektrisch gereedschap bij Bosch erg groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hier ons favoriete elektrische gereedschap van het merk. Een van de producten die we graag willen uitlichten is de Bosch GBH 2-28 F SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer. Deze combihamer is van hoogwaardige kwaliteit en wordt compleet geleverd met alle benodigde accessoires, waaronder een handgreep en een boorhouder. Ben jij op zoek naar een afkortzaag? Dan zit je bij Bosch ook goed en kun je bijvoorbeeld voor de Bosch GCM 8 SJL Afkortzaag incl. onderstel. Deze afkortzaag wordt ook geleverd met alle benodigde accessoires zoals een cirkelzaagblad en een klem. Zo kun jij meteen beginnen met zagen. Ook als je op zoek bent naar een haakse slijper, zit je goed bij Bosch. Je zou bijvoorbeeld voor de Bosch GWS 13-125 CIE Haakse slijper. Deze haakse slijper is van hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam. Zo gaat de slijper jarenlang mee en hoef je niet na een paar jaar een nieuwe te kopen. Je merkt het al, Bosch heeft veel verschillende kwalitatieve opties voor elektrisch gereedschap.

4.      Metabo

Het merk Metabo is ook erg bekend in de gereedschapswereld. Metabo bestaat al bijna 100 jaar en is in het jaar 1924 opgericht in Duitsland. Het merk heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder natuurlijk ook elektrisch gereedschap. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten elektrisch gereedschap, zoals afkortzagen, cirkelzagen, combihamers, compressors, decoupeerzagen en nog veel meer. De producten van het merk staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het elektrisch gereedschap van het merk is ideaal voor klussers, maar ook geschikt voor professionele vakmensen. Omdat het assortiment erg uitgebreid is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Metabo:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Ideaal voor klussers

Nadelen Metabo:

 • Minder innoverende technologieën

Ons favoriete Metabo elektrisch gereedschap:

Het assortiment aan elektrisch gereedschap bij Metabo is erg groot. Daarom kan het lastig worden om een geschikt product uit te kiezen. Hier lichten we een paar van onze favoriete producten van Metabo uit, zodat jij alvast wat inspiratie op kunt doen! Een van onze favoriete producten is de Metabo KGS 216 M Afkortzaag. Deze afkortzaag wordt geleverd met alle benodigde accessoires en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben je op zoek naar een haakse slijper? Dan zou je voor de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper gaan. Deze haakse slijper wordt ook geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een beschermkap, een steunflens en een snelspanmoer. Ben jij juist op zoek naar een decoupeerzaag? Dan zou je voor de Metabo STE 100 QUICK Decoupeerzaag in koffer. Deze decoupeerzaag is van hoogwaardige kwaliteit en wordt met alle benodigde accessoires geleverd. Je merkt het al, ook bij Metabo kun je terecht voor veel verschillende soorten elektrisch gereedschap.

5.      Hikoki

Het merk Hikoki is ook een belangrijke speler op de gereedschapsmarkt. Hikoki bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1910 opgericht in Japan. Het merk heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder natuurlijk elektrisch gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan afkortzagen, boorhamers, breekhamers, haakse slijpers en klopboormachines. Het elektrisch gereedschap van Hikoki staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het gereedschap is zowel geschikt voor klussers als professionele vakmensen. Omdat het lastig kan zijn om een geschikt product uit te zoeken, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van Hikoki.

Voordelen Hikoki:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Hikoki:

 • Minder innoverende technologieën

Ons favoriete Hikoki elektrisch gereedschap:

Omdat Hikoki een groot assortiment aan elektrisch gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een goed voorbeeld van een kwalitatieve afkortzaag is de HiKOKI C8FSHGWAZ Afkortzaag. Deze afkortzaag is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Verder is deze afkortzaag een goede keuze als je op zoek bent naar een afkortzaag met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij op zoek naar een haakse slijper? Dan zou je voor de HiKOKI G13STAYLZ Haakse slijper incl. Diamantzaagblad kunnen gaan. Deze haakse slijper is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Je merkt het al, elektrisch gereedschap van Hikoki is erg geschikt voor mensen die op zijn naar elektrisch gereedschap met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

6.      Einhell

Het merk Einhell is ook een populair gereedschap merk en interessant voor als je op zoek bent naar elektrisch gereedschap. Het merk is in 1964 opgericht in Duitsland en houdt zich bezig met het produceren van veel verschillende soorten gereedschap, waaronder natuurlijk elektrisch gereedschap. Het assortiment aan elektrisch gereedschap van het merk is erg groot. Het assortiment bestaat onder andere uit afkortzagen, compressors, haakse slijpers en klopboormachines. Het elektrisch gereedschap van Einhell is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel klussers als professionele vakmensen. Omdat het assortiment aan elektrisch gereedschap vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Einhell:

 • Groot assortiment
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Einhell:

 • Geen

Ons favoriete Einhell elektrisch gereedschap:

Omdat Einhell een groot assortiment aan elektrisch gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom lichten we hier onze favoriete producten van het merk uit. Een van onze favoriete producten van het merk is de Einhell TC-TS 2025/2 U Zaagtafel. Deze zaagtafel heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Ben jij op zoek naar een kolomboormachine? Ook dan kun je goed bij het merk Einhell terecht. Kies bijvoorbeeld voor de Einhell TC-BD 350 Kolomboormachine. Ook deze heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en wordt geleverd met de benodigde accessoires en een handleiding. Zo kun je de kolomboormachine gelijk in gebruik nemen. Je merkt het al, bij het merk Einhell kun je ook goed terecht voor elektrisch gereedschap. En dat met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

7.      Milwaukee

Het merk Milwaukee is al bijna een eeuw lang een bekend gereedschap merk onder klussers en professionele vakmensen. Het merk is in 1924 opgericht in de Verenigde Staten en houdt zich sindsdien bezig met het produceren van verschillende soorten gereedschap, waaronder elektrisch gereedschap. Het merk heeft onder andere breekhamers, combihamers, haakse slijpers en klopboormachines in het assortiment. Milwaukee houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en biedt daarom hoogwaardige producten aan. Deze zijn zowel voor klussers als professionele vakmensen geschikt. Het assortiment aan elektrisch gereedschap is erg groot, waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te doen hebben we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk uitgelicht.

Voordelen Milwaukee:

 • Groot assortiment
 • Innoverende technologieën
 • Hoogwaardige kwaliteit

Nadelen Milwaukee:

 • Prijzig

Ons favoriete Milwaukee elektrisch gereedschap:

Het assortiment aan elektrisch gereedschap van Milwaukee is erg groot en daarom kan het lastig zijn een keuze te maken. Wij benoemen hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van deze producten is de Milwaukee AGVM 26-230 GEX Haakse slijper. Deze haakse slijper is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Een ideale haakse slijper voor professionele vakmensen! Ben jij op zoek naar een boorhamer? Dan zou je voor de Milwaukee PFH26T SDS-plus boorhamer in koffer kunnen gaan. Ook deze boorhamer is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd met alle benodigde accessoires om gelijk aan de slag te kunnen gaan. Je merkt het al, ook Milwaukee is erg geschikt voor als je op zoek bent naar hoogwaardig elektrisch gereedschap!

8.      Flex

Ook Flex is een bekend gereedschapmerk dat ook weer uit Duitsland komt. Het merk bestaat precies 100 jaar en heeft een groot assortiment aan gereedschap. Flex houdt zich veel bezig met het produceren van elektrisch gereedschap, zoals bouwstofzuigers, haakse slijpers, polijstmachines en renovatiefrezen. Het elektrisch gereedschap van Flex is van hoogwaardige kwaliteit en is daarom erg geschikt voor professionele vakmensen. Flex is continu bezig met het verbeteren van zijn producten en het ontwikkelen van innoverende technologieën. Omdat het assortiment zo groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen!

Voordelen Flex:

 • Groot assortiment
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën

Nadelen Flex:

 • Prijzig

Ons favoriete Flex elektrisch gereedschap:

Omdat Flex een groot assortiment aan elektrisch gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder onze favoriete Flex producten. Een van onze favoriete producten is de Flex VCE 33 L AC-Set Bouwstofzuiger. Deze bouwstofzuiger wordt geleverd met de benodigde accessoires en is van hoge kwaliteit. Ideaal voor als je een bouwstofzuiger nodig hebt waar je jarenlang mee door kan. Ben jij op zoek naar een polijstmachine? Dan zou je voor de Flex XFE 7-15 150 Excentrische polijstmachine kunnen gaan. Ook deze polijstmachine wordt geleverd met de benodigde accessoires zoals een speciale velcro steunschijf. Deze polijstmachine is ideaal voor professionele vakmensen die op zoek zijn naar een duurzame en kwalitatieve polijstmachine. Je merkt het, ook bij Flex kun je terecht voor hoogwaardig en duurzaam elektrisch gereedschap.

9.      Festool

Het merk Festool is ook een bekend en populair gereedschapsmerk. Festool bestaat al bijna een eeuw en is in 1925 opgericht in Duitsland. Het merk heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder ook elektrisch gereedschap. Het aanbod van elektrisch gereedschap is ook erg groot en bestaat onder andere uit afkortzagen, bouwstofzuigers, renovatiefrezen en invalzagen. Het elektrisch gereedschap van Festool is van zeer hoge kwaliteit en is daarom vooral geschikt voor professionele vakmensen. De prijzen liggen ook een stuk hoger dan bij andere merken en daarom is het elektrisch gereedschap minder geschikt voor bijvoorbeeld klussers. Omdat het aanbod zo groot is, benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen!

Voordelen Festool:

 • Groot assortiment
 • Hoge kwaliteit
 • Geschikt voor klussers

Nadelen Festool:

 • Prijzig

Ons favoriete Festool elektrisch gereedschap:

Omdat het merk Festool een groot assortiment aan gereedschap heeft, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast wat inspiratie op te doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Als je op zoek bent naar een mobiele stofzuiger, zou je voor de Festool CLEANTEC CTL SYS Mobiele stofzuiger kunnen gaan. Deze stofzuiger is van hoge kwaliteit, duurzaam en voorzien van alle benodigde accessoires om de stofzuiger in gebruik te nemen. Ben jij juist op zoek naar een afkortzaag? Dan zou je voor de Festool KS 60 E KAPEX Afkortzaag kunnen gaan. Deze afkortzaag is ideaal voor klussers, want hij is van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de meest innoverende technologieën. Uiteraard wordt de afkortzaag geleverd met alle benodigde accessoires die bij de zaag horen. Je merkt het al, Festool is vooral een interessant merk voor professionele vakmensen die op zoek zijn naar nieuw elektrisch gereedschap.

10. Rems

Het merk Rems is ook een merk dat al meer dan een eeuw bestaat en is opgericht in het jaar 1909 in Duitsland. Het merk heeft een groot assortiment aan gereedschap, waaronder elektrisch gereedschap. Het aanbod van elektrisch gereedschap bestaat vooral uit draadsnijmachines, diamantboormachines en bouwstofzuigers. Rems is vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen van draadsnijmachines en diamantboormachines. Dus als je op zoek bent naar een van deze producten, weet je zeker dat je bij Rems goed zit. Rems houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van innoverende technologieën en daarom is de kwaliteit altijd uitstekend. De producten van het merk zijn daarom ook aan de prijzige kant en vooral geschikt voor professionele vakmensen. Omdat Rems een groot assortiment aan elektrisch gereedschap heeft, kan het lastig zijn een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Rems:

 • Groot assortiment
 • Innoverende technologieën
 • Geschikt voor professionele vakmensen

Nadelen Rems:

 • Prijzig

Ons favoriete Rems elektrisch gereedschap:

Omdat het assortiment aan elektrisch gereedschap bij Rems erg groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk. Als je op zoek bent naar een elektrische afperspomp is de Rems E-Push 2 Elektrische Afperspomp een goede optie. Deze afperspomp is van hoge kwaliteit en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Zoals we net al zeiden, kun je bij Rems goed terecht voor draadsnijmachines. Een goed voorbeeld van zo’n machine is de Rems Magnum 4000 L-T Draadsnijmachine. Deze machine is erg geschikt voor professionele vakmensen en is van alle benodigde accessoires voorzien. Ideaal voor als je op zoek bent naar een nieuwe draadsnijmachine. Je merkt het al, bij Rems kunnen vooral professionele vakmensen goed terecht voor elektrisch gereedschap!

Veel gestelde vragen over de beste merken elektrisch gereedschap

Hieronder beantwoorden we een aantal veel gestelde vragen over de beste merken elektrisch gereedschap.

Waar kan je producten van de beste elektrisch gereedschap merken kopen?

De producten van de beste elektrische gereedschap merken kun je zowel online als in fysieke winkels kopen. In deze koopgids hebben we een aantal linkjes verwerkt naar relevante websites van de beste elektrische gereedschap merken. Bij een van deze websites weet je zeker dat je goed zit!

Wat zijn de beste accuboormachine merken?

De beste accuboormachine merken zijn Makita en Metabo. Beide merken hebben een groot assortiment aan accuboormachines. Bij allebei de merken weet je zeker dat je goed terecht kunt voor een kwalitatieve accuboormachine.

Na het lezen van deze koopgids weet jij als het goed is alles over de beste elektrische gereedschap merken. Nu kun jij op zoek gaan naar producten van het merk dat het beste bij jou past!

Plaats een reactie