De Beste Merken Tuingereedschap: Onze Top 10

Ben jij op zoek naar nieuw tuingereedschap maar weet je niet wat een geschikt merk is? Lees dan gauw verder. In deze koopgids zetten we namelijk de top 10 beste tuingereedschap merken op een rijtje. Ook benoemen we per merk een aantal populaire modellen, zodat jij een goed beeld krijgt van het aanbod van het merk. Na het lezen van deze koopgids weet jij als het goed is alles over de beste tuingereedschap merken!

De top 10 beste merken tuingereedschap

Hieronder hebben we de top 10 beste tuingereedschap merken op een rijtje gezet. We hebben verschillende beoordelingen en reviews van relevante websites uitgebreid met elkaar vergeleken. Uiteindelijk zijn we bij deze top 10 beste merken tuingereedschap uitgekomen!

1.      Fiskars

Voor vele tuinklussers is Fiskars het ideale merk voor het aanschaffen van nieuw tuingereedschap. Het merk bestaat al meer dan 3 eeuwen lang en is in het jaar 1649 opgericht in Finland. Het merk houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van tuingereedschap en biedt daarom een groot assortiment aan verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan bewatering gereedschap, bezems, beugelzagen en nog veel meer. Het gereedschap van Fiskars staat vooral bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Het merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van tuingereedschap en dat zie je zeker terug in de kwaliteit. Het gereedschap is altijd voorzien van de meest nieuwe technologieën. Omdat het assortiment groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk!

Voordelen Fiskars:

 • Groot assortiment
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Innoverende technologieën

Nadelen Fiskars:

 • Prijzig

Ons favoriete Fiskars tuingereedschap:

Het assortiment aan tuingereedschap bij Fiskars is erg groot en daarom kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast een beetje inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Fiskars X27 Kloofbijl – XXL – 920mm. Deze kloofbijl is van hoogwaardige kwaliteit en erg licht. De bijl is in verschillende maten verkrijgbaar. Een ander populair product van het merk is de Fiskars UPX86 Telescopische snoeigiraffe – 32mm x 4m – 1023624. Deze snoeigiraffe kun je instellen in verschillende lengtes, zo zit er voor elke klus wel een geschikte lengte tussen. Ben jij juist op zoek naar een onkruidsteker? Ook dan kun je goed terecht bij Fiskars. Ga bijvoorbeeld voor de Fiskars 139950 Xact Onkruidsteker – 1020126. Met deze onkruidsteker hoef je niet telkens te bukken, wat een stuk beter is voor je rug. Je merkt het al, bij Fiskars kun je terecht voor veel verschillende soorten hoogwaardig tuingereedschap!

2.      Makita

Makita is natuurlijk een van de beste gereedschapsmerken en dat geldt ook voor de categorie tuingereedschap. Makita bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1915 opgericht in Japan. Makita heeft een groot tuingereedschap assortiment dat bestaat uit onder andere draadspoelen, hogedrukreinigers, snoeischaren, versatools en nog veel meer. Er zit voor iedere tuinklus wel een geschikt soort gereedschap tussen. Het tuingereedschap van Makita is van hoogwaardige kwaliteit en zowel voor professionele vakmensen als klussers geschikt. Met een product van Makita kun je jarenlang door en maak je een duurzame keuze. Omdat het assortiment erg groot is kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van Makita.

Voordelen Makita:

 • Groot assortiment
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Duurzaam

Nadelen Makita:

 • Geen

Ons favoriete Makita tuingereedschap:

Omdat het assortiment van Makita erg groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Om alvast een indruk te krijgen van het assortiment van het merk benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten. Een van de meest populaire producten van Makita is de Makita DUR181Z 18V Li-Ion accu grastrimmer body – 26cm. Deze grastrimmer is ideaal voor als je kleine stukjes gras en randen snel en precies wilt kunnen maaien. Dankzij de accu kun je de grastrimmer gewoon opladen en heb je geen benzine nodig. Ben jij juist op zoek naar een hogedrukreiniger? Dan zou je voor de Makita HW111 Hogedrukreiniger – 1700W – 110bar kunnen gaan. Deze hogedrukreiniger is van hoogwaardige kwaliteit en gaat jarenlang mee. Uiteraard wordt de hogedrukreiniger geleverd met de benodigde accessoires zoals een spuitlans, een powerspeedlans, een spuitmond en een wasborstel. Je merkt het al, ook bij Makita kun je goed terecht voor verschillende soorten tuingereedschap!

3.      Gardena

Het merk Gardena is ook een van de meest populaire merken voor tuingereedschap. Het merk is in 1961 opgericht in Zweden en houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van verschillende soorten tuingereedschap. Het merk heeft een groot assortiment aan tuingereedschap, waaronder bewatering gereedschap, grasscharen, harken, schoffels en nog veel meer. Het tuingereedschap van het merk staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor iedereen die een grote tuin heeft en op zoek is naar wat nieuw tuingereedschap. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te kiezen. Daarom benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire tuingereedschap producten van het merk.

Voordelen Gardena:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Ideaal voor klussers

Nadelen Gardena:

 • Geen erg hoogwaardige kwaliteit

Ons favoriete Gardena tuingereedschap:

Het assortiment aan tuingereedschap bij Gardena is vrij groot en daarom kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Daarom benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Gardena AquaRoll L Easy Slangenwagenset – 1/2” x 50m – 18522-20. Deze set wordt geleverd met alle benodigde accessoires en is ideaal voor als je op zoek bent naar een slangenwagenset met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij op zoek naar een grasschaar? Dan zou je voor de Gardena 8733-20 Comfort Grasschaar kunnen kiezen. Deze grasschaar is ook verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, bij Gartena kun je goed terecht voor het aanschaffen van kwalitatief tuingereedschap tegen lage prijzen!

4.      WOLF-Garten

Ook het merk WOLF-Garten is een populair merk in de categorie tuingereedschap. Het merk bestaat precies een eeuw en is in het jaar 1922 opgericht in Duitsland. Het merk heeft een groot assortiment aan tuingereedschap, waaronder grasmaaiers, harken, onkruidstekers, schoffels en nog veel meer. Ideaal voor als je op zoek bent naar tuingereedschap voor het onderhouden van je tuin. De producten van het merk staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook is het tuingereedschap ideaal voor mensen met een grote tuin die hun tuin goed willen onderhouden. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen WOLF-Garten:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Veel onderhoud tuingereedschap

Nadelen WOLF-Garten:

 • Geen top hoogwaardige kwaliteit

Ons favoriete WOLF-Garten tuingereedschap:

Omdat het assortiment aan tuingereedschap van WOLF-Garten erg groot is, kan het lastig zijn om een geschikt product uit te zoeken. Om alvast een beetje inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de WOLF-Garten VA 378 E Verticuteermachine – 1800W – 37cm. Deze verticuteermachine is ideaal voor mensen die hun gazon graag goed willen bijhouden. Verder is de verticuteermachine voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij juist op zoek naar een heggenschaar? Ook dan kun je goed bij WOLF-Garten terecht. Je zou dan voor de WOLF-Garten Lycos E/500 H Elektro Heggenschaar – 500W – 55Cm kunnen gaan. Deze heggenschaar werkt op elektriciteit en is ook voorzien van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg fijn voor als je veel heggen en struiken in de tuin hebt die je zo nu en dan moet onderhouden. Je merkt het al, ook bij WOLF-Garten kun je goed terecht voor het aanschaffen van nieuw tuingereedschap!

5.      Bahco

Ook het merk Bahco is een goed merk voor als je op zoek bent naar nieuw tuingereedschap. Het merk bestaat al meer dan een eeuw en is in het jaar 1886 opgericht in Zweden. Bahco heeft een groot assortiment aan tuingereedschap, waaronder beugelzagen, takkenzagen, snoeischaren en nog veel meer. De producten van Bahco zijn erg geschikt voor als je een tuin hebt met veel bomen en struiken die je zo nu en dan moet onderhouden. Het tuingereedschap van Bahco is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verder kun je bijvoorbeeld bij de scharen uit veel verschillende maten kiezen en zo kun je een schaar uitkiezen met exact de goede maat voor jouw tuin. Om alvast wat inspiratie op te doen uit het assortiment van Bahco, benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten van het merk.

Voordelen Bahco:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Veel verschillende maten

Nadelen Bahco:

 • Weinig elektrisch tuingereedschap

Ons favoriete Bahco tuingereedschap:

Omdat het assortiment van Bahco zo groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Bahco P280-SL-80 Takkenschaar – Professioneel – 800mm. Deze takkenschaar is van hoogwaardige kwaliteit en ideaal voor als je een grote tuin met veel bomen en struiken hebt bijvoorbeeld. Ben jij juist op zoek naar een inklapbare snoeischaar? Dan zou je voor de Bahco PG-72 Snoeizaag inklapbaar – 7TPI – 190mm kunnen gaan. Deze is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke inklapbare snoeizaag. Kortom, ook het merk Bahco heeft genoeg opties voor als je op zoek bent naar nieuw tuingereedschap!

6.      EUROM

Het merk EUROM is ook een interessante optie voor als je op zoek bent naar nieuw tuingereedschap. Het merk is in 1974 opgericht en heeft een groot assortiment aan tuingereedschap. Denk bijvoorbeeld aan bewatering accessoires, terrasverwarmers, hogedrukreinigers en nog veel meer. Het merk staat met name bekend om het grote assortiment aan hoogwaardige terrasverwarmers. Als je je terras graag wilt verwarmen, kun je dus bij dit merk goed terecht. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hieronder een aantal van de meest populaire producten van het merk.

Voordelen EUROM:

 • Groot assortiment
 • Veel terrasverwarmers
 • Goede kwaliteit

Nadelen EUROM:

 • Niet veel onderhoud accessoires

Ons favoriete EUROM tuingereedschap:

Omdat EUROM een vrij groot assortiment aan tuingereedschap heeft, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Eurom Force 2000 Plus Hogedrukreiniger – 2000W – 150bar – 135381. Deze hogedrukreiniger is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Ben jij op zoek naar een terrasverwarmer van EUROM? Dan zou je voor de Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer – 2500W – 334449 kunnen gaan. Deze terrasverwarmer verwarmt het terras erg goed en is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je merkt het al, ook bij EUROM kun je goed terecht voor het aanschaffen van nieuw tuingereedschap!

7.      Talen Tools

Het met Talen Tools is een ideaal tuingereedschap merk voor als je op zoek bent naar hand tuingereedschap. Het merk is al meer dan een eeuw oud en in het jaar 1919 in Nederland opgericht. Tegenwoordig houdt het merk zich vooral bezig met het ontwikkelen van hand tuingereedschap. Het assortiment is erg groot en bestaat onder andere uit bezems, handbijlen, harken, scheppen, spitvorken en nog veel meer. Ideaal voor als je een grote tuin hebt en deze graag goed wilt kunnen onderhouden. Het tuingereedschap van Talen Tools is zowel geschikt voor klussers als professionele vakmensen zoals hoveniers. Ook staat het tuingereedschap bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal populaire producten van het merk!

Voordelen Talen Tools:

 • Groot assortiment
 • Veel hand gereedschap
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Talen Tools:

 • Geen elektrisch tuingereedschap

Ons favoriete Talen Tools tuingereedschap:

Talen Tools heeft een groot assortiment aan tuingereedschap, waardoor het lastig kan zijn om een geschikt product te vinden. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten van het merk is de Talen Tools K36 Putschep – 15cm. Deze putschep is ideaal om diepe putten mee leeg te scheppen en voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij op zoek naar een simpele, maar kwalitatieve bezem? Dan zou je voor de Talen Tools BB81C Bezem – 40cm kunnen gaan. De bezem is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is erg duurzaam. Zo kun je de bezem jarenlang gebruiken! Je merkt het al, Talen Tools is een interessant merk voor als je op zoek bent naar hand tuingereedschap voor het onderhoud van je tuin!

8.      Silverline

Het merk Silverline is ook een goede optie voor als je op zoek bent naar een goed tuingereedschap merk. Silverline is in het jaar 1978 opgericht in Ierland en houdt zich vooral bezig met het produceren van hand tuingereedschap. Het assortiment is vrij groot en bestaat onder andere uit bezems, pikhouwelen, scheppen, spitvorken en nog veel meer. Allemaal producten die goed van pas komen bij het onderhouden van je tuin. De producten van Silverline zijn zowel voor klussers als professionele vakmensen geschikt. En ook niet geheel onbelangrijk: het tuingereedschap is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Omdat het assortiment vrij groot is, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom benoemen we hieronder een aantal van onze favoriete producten van het merk.

Voordelen Silverline:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Silverline:

 • Geen elektrisch gereedschap

Ons favoriete Silverline tuingereedschap:

Het assortiment aan tuingereedschap bij Silverline is vrij groot en daarom kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten is de Silverline 196501 Hakbijl – Glasvezel – 2720gr. Deze hakbijl is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij op zoek naar een drukspuit? Ook dan kun je bij Silverline terecht. Kies bijvoorbeeld voor de Silverline 675108 Drukspuit – 5L, welke voorzien is van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, bij Silverline kun je prima terecht voor kwalitatief tuingereedschap!

9.      Hyundai

Het merk Hyundai kent iedereen waarschijnlijk als automerk, maar Hyundai houdt zich ook bezig met het produceren van tuingereedschap. Het merk is opgericht in 1967 in Zuid-Korea en houdt zich dus onder andere bezig met het ontwikkelen van tuingereedschap. Het assortiment is vrij groot en bestaat onder andere uit hogedrukreinigers, takkenscharen, hakselaars en nog veel meer. De producten zijn allemaal voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor zowel klussers als professionele vakmensen. Hieronder benoemen we een aantal van de meest populaire producten van het merk.

Voordelen Hyundai:

 • Groot assortiment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Hyundai:

 • Niet veel elektrisch gereedschap

Ons favoriete Hyundai tuingereedschap:

Om alvast een idee te krijgen van het tuingereedschap assortiment van Hyundai, benoemen we hier een aantal van de meest populaire producten van het merk. Een van de meest populaire producten van het merk is de Hyundai 58601 Wandslangenbox – 1/2” x 30m. Deze wandslangenbox is ideaal voor als je een grote tuinslang hebt. De wandslangenbox is voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben jij op zoek naar een snoeizaag? Dan zou je voor de Hyundai 58161 Snoeizaag – 30cm kunnen gaan. Deze snoeizaag is ook voorzien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en gaat jarenlang mee. Kortom, ook Hyundai is een interessante optie voor als je op zoek bent naar nieuw tuingereedschap!

10. Bosch

Het merk Bosch kent iedereen van verschillende soorten producten, zoals witgoed, consumentenelektronica en veel meer. Wat veel mensen niet weten is dat Bosch ook een kwalitatief assortiment aan tuingereedschap heeft! Het merk is in 1886 opgericht in Duitsland en houdt zich dus onder andere bezig met het ontwikkelen van tuingereedschap. Het assortiment aan tuingereedschap is vrij groot en bestaat onder andere uit grasmaaiers, draadspoelen, hogedrukreinigers en nog veel meer. Het tuingereedschap van Bosch is van hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam. Een goede keuze voor als je op zoek bent naar tuingereedschap waar je jarenlang mee door kunt. Het tuingereedschap van Bosch is zowel geschikt voor klussers als professionele vakmensen. Hieronder benoemen we een aantal populaire producten van het merk. Zo krijg jij een goed beeld van het aanbod en kun je alvast inspiratie op doen.

Voordelen Bosch:

 • Groot assortiment
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Duurzaam
 • Geschikt voor klussers en professionele vakmensen

Nadelen Bosch:

 • Prijzig

Ons favoriete Bosch tuingereedschap:

Omdat Bosch een groot assortiment aan tuingereedschap heeft, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om alvast wat inspiratie op te kunnen doen, benoemen we hier een aantal van onze favoriete producten van het merk. Een van onze favoriete producten is de Bosch Universalchain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag body – 200mm – 06008B8001. Deze kettingzaag is van hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam. Ben jij op zoek naar een handgrasmaaier? Ook dan kun je bij Bosch terecht. Je zou dan voor de Bosch AHM 38 Handgrasmaaier – 380mm – 0600886103 kunnen gaan. Je merkt het al, ook bij Bosch kun je goed terecht voor het aanschaffen van nieuw tuingereedschap!

Veel gestelde vragen over de beste tuingereedschap merken

Hieronder beantwoorden we een aantal veel gestelde vragen over de beste tuingereedschap merken.

Welk merk verkoopt het beste accu tuingereedschap?

Het merk Makita is op dit moment het beste merk voor accu tuingereedschap. Je kunt bij Makita terecht voor verschillende soorten accu tuingereedschap van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Wat is de beste elektrische buxusschaar?

De beste elektrische buxusschaar van dit moment is de WOLF-Garten LI-ION POWER FINESSE 30 B. Deze buxusschaar is ideaal voor mensen met veel buxussen in de tuin!

Welk merk verkoopt de beste takkenscharen?

Het merk Gardena verkoopt op dit moment takkenscharen van de beste kwaliteit. Gardena heeft een groot assortiment aan takkenscharen in verschillende maten. Ideaal voor mensen met een grote tuin!

Na het lezen van deze koopgids weet jij als het goed is alles over de beste merken tuingereedschap. Nu kun jij de verschillende merken goed met elkaar vergelijken en uiteindelijk voor het merk gaat dat het beste bij jou past!

Plaats een reactie